Om oss

Några korta ord om Katts of Sweden

Vi är ett litet familjeföretag och startade egentligen redan 1998, men de första åren var verksamheten inriktad på försäljning av ädelstenar till guldsmeder och smyckebutiker runt om i Sverige. Numera säljer vi bara silversmycken till privatpersoner.

2007 startades verksamheten med silversmycken. Vi har lagt ner enormt mycket tid på att hitta bra leverantörer till smycken som skiljer sig från mängden, som har det där lilla extra, men ändå till ett bra och överkomligt pris för våra kunder.

I sex år hade vi även en fysisk butik i Trollhättan, men nu säljer vi enbart via denna nätbutik.

Några viktiga ledord hos oss

God service
Förtroende
Engagemang
Kreativitet
Glädje och humor

Vad gör vi för dig?

* Förutom mer "vanliga" smycken erbjuder vi ett sortiment av silversmycken som har en annorlunda och skön design utöver det vanliga.
* Vi försöker vara mycket kundvänliga och skapa långvariga kundrelationer. Uppstår något problem, så försöker vi alltid att lösa det på ett bra sätt, så att du som kund ska känna dig nöjd.
* Snabb leverans: Vi skickar på 1-3 dagar.
* Ångerrätt/bytesrätt i 14 dagar från att du har mottagit dina varor. Det är lätt och smidigt att byta/ångra. Om du ångrar dig eller till exempel vill byta storlek på en ring, så fyller du bara i formuläret (som vi alltid skickar med smyckena) och sänder tillbaka i samma brevkartong som vi skickade till dig.
* Vi använder trygga och säkra betalsätt.   

Varmt välkommen att bli vår kund